Fuglestemmeture

Fuglestemmeture

Fuglestemmeture i Lejre og omegn april - juni 2023


Er du nybegynder eller let øvet, og måske længe gerne har villet lære om eller blive klogere på forårets kor af fuglestemmer, så har du muligheden på en række fuglestemmeture i Lejre og omegn i foråret 2023.

 

Naturkontakt tilbyder i perioden april - juni 2023 at være din guide på et antal ture på forskellige lokaliteter og i forskellige landskabstyper. Turene fører os ud i de smukke åbne landskaber, områder med søer og moser, forskellig typer skov samt kyst og strand. 


Turene vil vare ca. 3 timer pr. tur, og vil typisk slutte samme sted, som hvor vi begynder.


Blandt de mange arter der kan forventes på turene er sang- og småfugle som Munk, Havesanger, Tornsanger, Gærdesanger, Græshoppesanger, Rørsanger, Kærsanger, Gulbug, Løvsanger, Gransanger, Broget- og Grå Fluesnapper, Træløber/Korttået Træløber, By/Land/Digesvale, Engpiber, Hvid- og Gul Vipstjert, Jernspurv, Nattergal, Rødstjert, Sangdrossel og mange flere, men også Gøg, Mursejler og Stor Flagspætte er vi sikre på at få at se og høre. Plus mange flere!

 

Feltkendetegn (helt basis og jordnært) vil i sagens natur også blive gennemgået, ligesom vi kommer omkring fuglenes sang, form og funktion, fænomenet "tvillingearter" og meget mere....

 

Datoer og lokaliteter for fuglestemmeture i perioden april - juni 2023 vises her i begyndelsen af det nye år:


Husk kikkert og evt. fuglebog, notesbog samt mad og drikke til en lille pause undervejs.


OBS: Der tages forbehold for evt. ændringer i programmet, og at aflysning af en tur kan ske ved dårligt vejr såsom heldagsregn/blæst.

Aflyses en tur tilbydes en erstatningsgang eller en tilbagebetaling af beløbet.


Aflysninger/ændringer annonceres her på hjemmesiden. 

Book jeres helt egen fugletur


Hvis I ønsker at booke jeres helt egen fugletur (året rundt), er I velkommen til at kontakte Naturkontakt for nærmere planlægning og idéer.


Telefon27209635