For biblioteker og kulturhuse m.fl.

Naturkontakt laver jeres næste arrangement på biblioteket eller i kulturhuset mfl.

Naturkontakt tilbyder arrangementer med temaer som fx:

Spor efter dyr -  på utallige fantastiske måder


Kom og se og rør ved en vaskeægte mammuttand, en 475 millioner år gammel fossil blæksputte, fuglereder, uglegylp og meget meget mere!

Spor efter dyr kan være alt muligt mellem himmel og jord, og meget mere end man lige tror!

Arrangementet giver gode muligheder for "hands-on", og masser af små naturhistorier om alle de store og små spor, som dyr af forskellig slags efterlader sig i naturen.


Til dette tema medbringer Naturkontakt alt selv - herunder op til 6 forskellige helt særlige biodiversitetskasser med spor efter dyr samt en række andre ting.


Pris for 2 timers arrangement er 3.500 kr. excl. moms og kørselsomkostninger.

Fugle, fjer, form og funktion


Fugle hører til blandt nogle af de mest synlige af alle dyr. Vi ser og hører dem næsten overalt, vi fodre dem, vi glædes over dem når de trækker om foråret og efteråret, vi begejstres over deres enorme stemmerepertoire og deres farver, camouflageevner, evne til at bygge reder, jage og meget mere...


Til dette tema medbringer Naturkontakt udstoppede fugle, fjer, uglegylp, knogler, spættehuller, ringmærkningsringe, stemmeoptagelser og meget andet godt.


Pris for 2 timers arrangement er 3.500 kr. excl. moms og kørselsomkostninger.


Krible-Krable-dyrenes fantastiske univers


Vi tager sammen på en rundrejse i den danske insekt- og leddyrsverden, som tæller over 22.000 danske arter, og taler om og kigger på form- og farverigdom, dværgene og kæmperne, de giftige og dem der ligner at de er det, jægerne og de jagede, de hurtige og de dovne, de spøjse, dem med pletter, prikker, striber, plamager, to vinger, fire vinger, æg, larver, pupper, voksne - ja i det hele taget en ordentlig rundtur blandt vort lands og vor klodes største grupper af organismer!


Naturkontakt medbringer alt selv - herunder en lang række forskellige helt særlige biodiversitetskasser fuld af gode naturhistorier.


Pris for 2 timers arrangement er 3.500 kr. excl. moms og kørselsomkostninger.


Kontakt mig for nærmere aftale

Lars Holm Hansen

Telefon: 27209635