Arrangementer og ture for alle

Arrangementer og ture for alle  


Naturkontakt planlægger et arrangement eller en tur for jer med naturen og dens dyr, planter og svampe som omdrejningspunkt


Arrangementet og turen planlægges med udgangspunkt i jeres ønsker og målgruppe, og på en god lokalitet som Naturkontakt anbefaler eller en lokalitet I selv foreslår.


I kan være en virksomhed, en forening, en højskole, en familie, en gruppe mv..Læs her hvad I kan få ud af et arrangement eller en tur


Se forslag på arrangementer og ture her


Prisen for en tur eller et arrangement vil variere afhængig af gruppestørrelse, varighed, lokalitet, type af arrangement mv.


Ring eller skriv, så vi i fællesskab kan tale os ind på mulighederne for et godt arrangement for netop jer.

Hvad får I ud af det? 

"Der er altid noget at opleve derude - aldrig ingenting!"


Ture og arrangementer med Naturkontakt er lagt an på at være oplysende, spændende og let tilgængelige samt ikke mindst hyggelige.


Turene eller arrangementerne kan fx udfolde sig som en naturvandring med drypvise stop og den gode naturhistorie, som et arrangement med fælles aktiviteter omkring faldfælder, insektsugere og bestemmelsesduge eller med snittekniv, bål, snobrød og sjove lege med naturindhold.  


Der lægges vægt på, at turene og arrangementerne giver børn såvel som voksne mulighed for både fordybelse, spørgsmål, "hands-on" og medinddragelse, og at de naturligvis tilpasses med afsæt i jeres ønsker, Naturkontakts idéer og vores fælles dialog. 


På en tur eller til et arrangement med Naturkontakt vil I blive lidt klogere på noget af al den fantastiske mangfoldighed af liv der kan ses - og høres derude.


I vil med garanti være blevet beriget med et utal af spændende førstegangsoplevelser, ligesom I ved hjælp af en række tips og tricks lærer hvordan I på forskellige måder selv kan opdage og finde mere af alt det liv der findes derude.


Der er nemlig altid noget at opdage - aldrig ingenting!

Forslag til arrangementer og ture: 

Insekt- og leddyrssafari  - "Se det store i det små"

Ta' med på "safari" i de små arters univers, hvor intet er for småt til at blive kigget på, undersøgt og værdisat.

Alene blandt insekterne (6 ben) er der kendt mere end 20.000 arter i Danmark, og derudover er der fantastiske naturhistorier gemt blandt spindlerne (8 ben), tusindbenene, skolopendrene og mange andre spændende grupper af leddyr.


På en Insekt- og leddyrssafari med Naturkontakt kommer I tæt på dyrene med lup, insektsuger og "hands-on", og I får masser af tips, tricks og fidusser til hvordan I selv kan finde og se mere end det man lige kan se med det blotte øje!

Bio-gryderetten", hvor vi undersøger og kigger på lidt af det hele! 

Der er altid noget - aldrig ingenting derude i naturen, og det er endda året rundt!

Ta' med på en tur i biodiversitetens mangfoldige verden af smukke og fascinerende dyr, planter og svampe.


Se det store i det små, det storslået i det upåagtede, de farverige, de giftige, ja - de både ikoniske og de "ukendte" arter blandt danmarks fugle, padder, krybdyr, insekter, spindlere, snegle, mosser, laver, galler/miner på blade, svampe, planter mv. Der er så rigeligt at kigge på, røre ved og tale om!

Ture og arrangementer der planlægges sammen med jer

Naturtakt tilbyder at planlægge ture og arrangementer overalt på Sjælland, hvad enten det er i jeres egen nærliggende skov eller på en af de mange gode lokaliteter i Nationalpark Skjoldungernes Land, som strækker sig over 170 km2 og rummer skov, fjord/strand samt enge, moser, overdrev og søer.


Avnstrup Skov, Ravnsholte Skov, Hejede Overdrev, Aastrup Skov, Boserup Skov og Bognæs Storskov er alle fremragende lokaliteter, bare for at nævne nogle af de mest velkendte i "min egen baghave".


Derudover findes et stort antal fremragende lokaliteter udover resten af Sjælland, så der er mange muligheder for at planlægge ture og arrangementer - fx i "jeres egen baghave".


Hver sin lokalitet byder på spændende naturhistorier og en interessant biodiversitet.

Køb et GAVEKORT TIL EN VILDT SPÆNDENDE TUR MED NATURKONTAKT

DET KAN FX VÆRE EN:


  • INSEKT- OG LEDDYRSSAFARI 
  • FUGLESTEMME- OG NATTERGALETUR
  • BIO-GRYDERET (HVOR VI KIGGER PÅ LIDT AF DET HELE)
  • TUR ELLER ET ARRANGEMENT DER PLANLÆGGES SAMMEN MED JER


LOKALITET, TIDSPUNKT, TURENS VARIGHED OG PRIS AFTALES NÆRMERE VED AT KONTAKTE NATURKONTAKT. 


GAVEKORTET GÆLDER 1 ÅR FRA UDSTEDELSESDATO